Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för i dag. tack du är som alltid 150 % otrolig fantastisk. gedigen i 24 karat kram <3


tänk ändå älskade uggla :)



vet du hur underbar du är
tänk ändå så otroligt ynkliga många dvärgar
min sida hoppar märkligt
då jag skriver något spindelben inte gillar

brännbart material minsann

hur kan vi känna oss så levande
trots den misär som råder bland nätets blaskor
hur kan vi som av ett under
efter försteningen börja röra oss
och små stjärnor
slår åter ut under våra fötter

och vi springer fram på nytt. gnolande

kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2018-07-24 23:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kunskap är en gåva den botar ångest.
2022-08-06

  morgonstjärna VIP
ja så sant så
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP