Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Män som marscherar NMR av Viksten


Hatets män NMR

Stövlarnas tramp ger ingen ro
skapar bara hat och oro
Förbjud dessa hatets män
dags att slå igen
tills det blir slut
och dom lär sig veta hut




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-25 12:07



Bookmark and Share


  Johanne Rydgren Rilje
Hatet skall vika - stövlar ska dras av,
skammen ligga som en hand på vapnen som kastas!
Johanne
2019-06-26

  Öknens Ros VIP
Instämmer med Fulbergarn!
2018-07-25

  Fulbergarn
Som jag som barn skulle ha uttryckt det: Lägg häftstift i skorna!!
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP