Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vägen förbi badet

Varje gång
du tar vägen förbi
Syns träden stå där
Avvaktande
Högresta
Sida vid sida

Däremellan stigen ner
mot badet du inte ser
Endast sommar- skriken
från badande barn
når in genom den
nervevade bilrutan

Stammarna jordade i
intensiv-grönt gräs med
grenar som sträcks mot
himlens ljust blå aura

Bladen nervigt röda
gör gruppen till individer
som utmärker sig

Nästan som att
fara förbi gamla bekanta
utan att vinka




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-25 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du lyckas få orden att vibrera och målar upp starka inre bilder hos läsaren!
2018-08-02

    ej medlem längre
Du skapar tankar och känslor med denna dikt. Fint bra skrivet.
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP