Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


titt och tätt



har blygrå moln sin last fällt
skramlat med sina hinkar
över hus och fält
åter plöjer fågelvingar ljusa fält
över våra liv och den himmelska åkern
Solen sömmar guldtrådar
in mellan våra skiljetecken,
skapar ljus i våra

hjärtan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2018-07-25 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP