Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann, men inte min sanning.


Dina skjortor blir blöta av mina tårar.

Jag viker dina skjortor,
jag gråter,
viker
snörvlar
borrar in näsan i armhålan.

Jag blundar, sniffar,
slätar ut,
kvider, blöter ner.


Fintröjan doftar än
av din parfym.
Du ville dofta gott,
för mig.

Mest tycker jag om din vanliga doft,
(svett, man, tvål, du...)

Jag viker, doftar, snörvlar och snyftar.

Jag ska skänka bort dina kläder.

Den blå skjortan behåller jag
och ett par kalsonger, de gröna.

Ångrar mig, sparar alla skjortorna.





Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-26 16:14



Bookmark and Share


  Levina Storåkern
Fy fan så fint, och fruktansvärt
2018-07-31

  stormengudrun VIP
Min sanning ?
2018-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag slår ett slag för Erikshjälpen.
2018-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skaldat om sorgearbete!
2018-07-26

  Öknens Ros VIP
Kärleksfullt och med känsla.
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP