Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tord är inte bästa vän med Torkel, men de bor nog 'nästgårds'. Surfplattan godkänner engelska. Bara inte alla ord i det språket, inte ens de mest vanliga. Språket i den vill dessutom byta ordet 'bongotrummor' mot ordet 'bongotrummor'.


Tord sjunger gärna i duschrummet






Jag ville hålla din hand,
ville inte du?
Jag ville gifta bort min tand,
vill du bli min fru?

Solo på munspel.

I want to hold your hand,
can you not understand?
I want to drive your car,
t e a c h me on so far.

Solo på bongotrummor.

Lapskojs Laps and skojs,
pytt i panna med röda betor,
talk about noisy noise,
säg vill du bära flätor?

Liten dans med handduka tryck.


Tord sjunger den a ca pella
Men sitter du fint till inom hörhåll så...






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-26 11:33



Bookmark and Share


  Fulbergarn
kommersiell text
och en typisk svensktopps-hit

så galet och bra
2018-07-26

  Nanna X
Välkomponerad liten visa.
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP