Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


svältkost


bondens åker gul halm
. skördens rök stryker
vägriddarnas blänkande limousin full av damm
är det tidens sista strid om vägen vi ska gå
när bondens åker ingen skörd värd sitt namn
vad gör vi då
vänder byarnas salonger
bak och fram ?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2018-07-27 23:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-10-27

  morgonstjärna VIP
torka finns inte tv minnesbanken och en ängel :)

2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP