Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


såg ikväll vid stranden



vindfåglar målar strimmor
över himlen säg inte
moln det är alltför ömtåligt
var varsam med ordet fågel
det brinner en eld i hjärtat
på varje vindfågel
osläckbara drömmar
i själen
rör oss inte lämna oss i fred
ord faller som droppar på jorden
uppenbarar det fördolda
så det kan växa i vårt inre
av egen kraft




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2018-07-27 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP