Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI ÄR MIRAKEL



på nytt födda inom loppet av sju år
reser vi oss ur askan
varenda cell omärkligt utbytt
vi fortsätter leva
våra minnen på gott och ont
lever i vårt blod

i våra rottrådar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-27 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sjukt Vacker bild och dikt<3
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP