Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi lever för kärlek

För några år sen befann jag mig på en hemmafest. Jag hade ett trasigt hjärta och en hel flaska rosé. Jag hörde någon säga att; "vi nog enbart lever för att få uppleva kärlek." Och bland det klibbiga golvet där någon råkat spilla ut en cider, välta ölburkar och bland fyllekära människor, (som också levde ut sina känslor genom att hångla i köket) lyftes natten på något sätt upp. Hjärtat kändes inte lika tungt. För det måste vara precis så. Vi alla människor lever för kärlek, ja så är det. Och sedan föll någon in i vardagsrummet och spydde över mattan.




Fri vers (Fri form) av Elsindar
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-28 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsindar