Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text. Redigerad 20230202


Du vet hur jag känner det?

Du vet hur jag känner det,
sa du.
Du har varit med om samma sak,
sa du.

Du vet inte vad jag känner,
dina känslor är inte mina,
mina känslor är inte dina.

Har du varit i mina kläder,
under min hud
i min kropp.

Har du tänkt mina tankar?


Men tack för ditt ärliga försök
att ge mig tröst.





Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-28 21:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Känslor är något väldigt personligt, inte alltid lätt att förstå för andra.
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP