Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av människor som är födda "fel".


Gömd gråt

Gråt som inte får gråtas

tårar torra som fnöske

brinner som skogsbrand i bröstet

förångas innan de fällts



frågor som inte får ställas

gömda i längtande kroppar




någon gång skall kanalerna öppnas

släcka eldar som skadar


släppa ut, låta bojorna brista

det som burits och gömts kan delas

tårar kan läka, förena


















Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-28 23:53



Bookmark and Share


  Feminaz
Starkt om vikten av att ta hand om sorg!
2018-07-30

  Feminaz
Stark dikt om obearbetad osynliggjord sorg!
2018-07-30

  Hjördis Krovotskij
alla dessa känslor som finns kvar i kroppen och gör många sjuka, det är så viktigt med uttryckskanaler - som här! i text! gillade den här.
2018-07-29

  Öknens Ros VIP
Tårar av glädje, tårar av sorg, förlösande oavsett vilket.
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP