Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dagsländan

 

är ett magiskt väsen

föds i gryningen 

dör i solnedgången

tiden i livet är kort för ett väsen

älskad av ljuset

men inte av mörkrets pakter

 

fruktar det som strålar av ljusets krafter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-30 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP