Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


svanar


molnen gled som vita svanar
och glesa strån av tårar föll
från himlens sjö
när vi myror himlen såg

molnen teg när de över böljan reste

viljan vore med de vita
följa med hem över böljan
och blåsa
svandun över din bädd

så lyckliga drömmar
alltid bäddade din ro


kärleksfulla kramar <3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2018-07-30 18:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt vore kram <3
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP