Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


otroligt senryu



är att se Slösa
slösat sin energie
Innehållslösa




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2018-07-30 19:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du har alltid haft rätt, ser andra byggnadsverk på ingång--
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP