Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trassel Senryu


Surt sa nättrollet
och sög på rönnbärena
Såg på näthärvan



dessutom så utomordentligt dumt
låna en kommentar
när grinden är stängd

spindeln väver och väver sitt nät
trasslar in sig. ibland blir det en knut

blir liksom låna ur Obamas tal




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 442 gånger
Publicerad 2018-07-31 18:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
BEVARE HAR ALLA FÖRLORAT FÖRSTÅNDET?
2022-03-24

  morgonstjärna VIP
mycket har utstått stubinen är kortare än näsan
2021-09-25

  morgonstjärna VIP
URSINNIG KAN INTE LÄGGA IN TEXT
2021-06-29

  morgonstjärna VIP
dessutom lånas din sida igen,
2021-05-10

  morgonstjärna VIP
på kornet :)
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP