Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag skulle gärna skriva från de mioritiska fälten inte efter det poetiska bältet.


Jag skulle gärna skriva från de mioritiska fälten.

Aska tvättade alla synder som var väl gömda och kastade in i norrskogenes glädje i 260 år.

Ett ungt land jämfört med andra civilisationer, Sverige är ett ständigt rörande land, ett land som delar sitt överflöd så mycket som barn från hennes bröst, och skiljer inte mellan vem som är den ena eller den andra, hemma eller främling till problem.

Men förföljer "samiska" eftersom de är vita och rena i själen.

Jag var tvungen att ta min bild ner på presentation  sidan eftersom  ej tyckte om porr stjärnor här som förföljer och använder vulgera ord på uppdrag av kvinnors rättigheter som ger sig stora poeter/via poeter.  

Jag är ledsen att säga vad är den för en kvinna som indrar  någon i och som prostituerar en del av poeterna som länge varit en marknad, kvinnor som hindrar blockera en och var med ond verbal dysfunktion.

Men Sverige är ett land kvar i händerna på den hängande långivaren både i internetvärlden och i tjänstesektorn.

Vem kysser den på gallen och hugger den och dikterar den och multiplicerar den på kriminell nivå.

Sverige i början av begreppet "sött hem" hade torka sedan hungersnöd, sedan utvandring, så ingen förstår bättre vad torkan, den lummiga skogen i landet betyder.

Jag skulle vilja att Sverige ska regenerera i alla politiska färger, men att vara frivilligt och inte diktatoriskt. Eftersom ordet demokrati skrivs ut och tillämpas, och på något sätt upprepar det sig muntligt och lämnar rymden fri för samtalspersonen att uttrycka sig, åtminstone på sida som betalade förr




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-31 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP