Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


skalet



plötsligt befinner jag mig vid gränsen
flygplatsen där du försvann
högtalaren ropar ut ditt namn

då slocknar allt ljus i mina armar
på den sörjande trottoaren skriver jag med blod
saknar dig evinnerligen

sirener tjuter som en avlägsen hund
de kommande åren
har gått vilse på min strand
mina händer droppar aldrig mer
några pärlor

bara blod från en sten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-31 22:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vet ändå du blir bättre för varje dag
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP