Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får låna mitt ljus.



Du har allt,
utom ljus
i din blick.

Du får låna av mig,
utan krav på
att ge tillbaka.

När dina ögon lyser
räcker glansen
åt oss båda.

















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-01 20:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ögonen är själens spegel.
När Mose hade varit på Sinai, inför Guds ansikte, lyste hans ansikte sedan av Guds härlighet.
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP