Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zinkanod= Hårda tider

Nästa morgon var för ljus för att sova

i töcken vadade hon ensam i förnöjsam bukt

vilandes med doften som ljuvligt svepte iväg 

 

Han hade etablerat ett förtroende med henne 

konstnärsfullt deklarerades de känsligaste

känslorna och ändå

...ändå hade han ingen aning om skälet. 

Ändå, satte han sig själv i centrum 

 

Det var därför jag klappade dig på huvudet

och sjöng vyssjandes...nynnande dig  till sömns

Lyfte dig till sängen, lade dig ner

Minns  du? Nej.

Jag vurmar din skörhet, din sorg, din bitterhet

Jag är rädd om dig

för dig, de dina, du är betydelsefull! 

Res dig nu! Var stark!

Sluta gräva ner dig! 

Det gör så ont att se dig så här.

 

Det är de flytande isbergen som stillar sig in i en ström

Allt smälter iväg, ihop och hur tillfredställande är inte det?

Han kvider tyst som ett majestätiskt lejon

på den resa han just börjat. Han saknar henne. 

Han kommer stå stoltast och vackrast av dem alla! 

 

Du tar dig igenom dagen, precis så lite...eller mycket

jag vet...ingen känner dig som jag.

Omständigheterna gör dig svimfärdig. Ät! 

Till din förnöjsamhet har du havet

glittret och en stadig vän vid din sida. 

Jag lämnar dig aldrig min soulmate

precis som du sade om de andra två. 

Jag har sagt det och håller det evigt. 

 

Jag hoppar i det ljumma natt vattnet

och jag kan känna att du för en stund skrattar genuint

dina vackra smilgropar syns och där...precis där 

i den stunden skall du vara, det är du värd. 

Jag vill att dagen skall göra dig glad. 

 

Du kommer resa dig. Du kommer äga. 

Du kan inte gömma sanningen för mig. 

Din uppmärksamhet vill jag ha i detta! 

Du måste hålla ihop! 

 .....  ..... ............

Jag vet ditt gömda lilla jag. Därför...

.........................

 

 

//

Jag älskar honom, han är det finaste som finns! Min urman! 

Han gör mig trygg, han gör så att jag känner mig så vacker

och speciell inte minst unik. Jag älskar honom.

Vad han vill med sin dag låter natten inte veta. 

Men hos honom vill jag alltid vara. Bland berg och dalar. I vårt lugn.

Han visar mig sina kunskaper, jag förädlar dom på mitt vis

Miss Planet vis,

 

 

Men kära du...

återgå. Hitta dig. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-06 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP