Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter skogsbrand. Haiku.

Grässtrån sticker upp
där skogsbranden nyss tog allt
står stolta i sot




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-02 07:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det som växer upp är grönt och skönt.
2018-08-02

  Öknens Ros VIP
När det brann i Västmanland blommade en sällsynt orkidé efter branden, den var beroende av vissa omständigheter för att blomma. Vegetationen kommer tillbaka förr eller senare.
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP