Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POESI KATEGORIER

GNÄLL POESI
Medömkan
Olycklig kärlek
Orättvisor
Ångest

LYCKLIG POESI
Lycklig kärlek
Natur
Upplevelse
Humor

PEKORAL
Ädelpekoral
Pekoral
Banan pekoral



Gnällpoesin är den absolut största kategorin , med olycklig kärlek i topp.
I den lyckliga kategorin är kärlek den största.
Ädelpekoral är sällsynt, bananpekoral är ganska vandligt förekommande , särskilt i kärleksdikter




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-02 08:19



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ler när jag läser. du har en poäng. Men man är ju bara människa.
2018-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Som blandade karameller i poesins innehållsrika påse!
2018-08-02

  Fulbergarn
Ha ha,
Nu får du skriva en ädelpekoral!!
2018-08-02

  Fulbergarn
Humorpoesi
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP