Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte ens haiku


Kort, ljus...nånting.

Jag tänker
jag tankar själen
med ljus




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-02 09:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Från...?
2018-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att bära med sig när livet känns mörkt!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP