Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

Hade du varit här hade vi bråkat nästan jämt
och ibland skrattat tills tårarna rann
Hade du varit här vore din födelsedag om 2 dagar
och vi hade firat med
billigt vin, dåliga skämt och en alldeles egen värld

Hade du varit här kanske du hade haft barn
med mig
med någon annan
någon som älskat dig
barn med blont lockigt hår
och askgrå ögon
precis som du

Hade du varit här hade du varit helt vanlig
kanske elektriker
eller målare
helt vanlig
helt felande
helt älskad
kanske min

Hade du varit här skulle jag inte behöva gå till din grav
snart
igen
för den 10:e årsdagen
och undvika din familj
som alltid tittar anklagande på mig
för att jag fick stanna kvar
och inte du




Övriga genrer av förövrigt
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-02 13:59



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Sorgligt så det känns inuti en :-(
Din sorg kan bara du uppleva-ingen annan
Jag vet.
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

förövrigt