Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskap

Vi skulle ha haft en hund för att få lite sällskap
säger du

när jag sitter bredvid




Övriga genrer av förövrigt
Läst 158 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-06 16:16



Bookmark and Share


  Päronsplitt
kort men talande text som gör lite ont. Du skapar mycket känslor och bilder ur denna korta text, skickligt!
2018-08-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande snyggt
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

förövrigt