Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Extermination Camp Treblinka today youtube


Treblinka

granitens dödsdans
en gåta för framtida 
arkeologer




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2018-08-03 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP