Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångerna har tystnat del 3

Sångerna har tystnat, sagan tagit slut
Önskar du var här nu att allt blev som förrut
Du är nu en ängel, vakar över mig
Jag känner att du finns här, mamma ser du mig?
Ser du den jag blivit ser du dig i mig?
Vi ses snart igen någonstanns i himmelen
Någonstanns i himmelen

Kiosko Prensa - Sångerna har tystnat

https://www.youtube.com/watch?v=z42weTJH8g4




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kiosko Prensa
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-03 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiosko Prensa