Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konkurs!

 

Rasande… sitter…
Skriver… sjunker…

Sattsar högt väldig högt
Mot alla odds

Skrämmande kommer resultatet
Skräckande visa siffrorna

Konkurs!
Rubbit!

Sextio år av livet var bara konkurs
Sextio år av skämmande siffror

Den enda vinst är jag fortfarande vid liv
Efter tre styck självmord

Ett försök i IRAN som krigsfånge i tio år
Och två försök hemma här i Sverige

Med andra ord!
Mer skäl att ta livet av mig i Sverige än Iran




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2018-08-03 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP