Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säga ja

Sanningen som
bubblor vid
vattenbrynet
en varm kväll på
Långholmen
sällskap som
överträffar dikten
Tystnaden ett
täcke av nykterhet





Övriga genrer av Hille
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-03 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hille