Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Du förtjänar bättre”


Käftsmällar o kärlek

Ibland kan ord
som horjävel o horunge
rädda en från
värre saker
som redan
visat sig




Övriga genrer av Hille
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-02 18:32



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den kändes. Fan.
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Hille