Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikationsfrågor

Vem ska jag minnas med
Nu när du inte längre finns
Hoppas det inte är tråkigt
Om det är himlen du kom till
Verkar så enahanda och konfliktfritt
Med vitklädda änglar
Spelande på harpa
Kanske smådjävlarna från helvetet
Får komma och retas lite?
Har Gud hälsat dig välkommen än?
Är det inte trångt med alla själar?
Inte vet de levande
Men gör de döda det?
Kan det bara ta slut?
Vad hände när du släppte taget?
Du lovade
Jag väntar
På en signal




Fri vers av ElleNat
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-04 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElleNat
ElleNat