Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek om Kärlek

tro handlar om kärlek 

kärlek handlar om tro

...den bekänner allt. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-06 21:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jättefin dikt och bilden underbar.
2018-08-06

  Federico Romano
Behöver tron, numera..
2018-08-06

  Songbird VIP
Nu kom den kategoriska mors Olle fram igen. Jag beskrev just set ovan Larz.
Tron på kärlek och vice versa. Man tror på det som behagar en, som fyller en mening i all dess linda. Äh...vi har alla våra åsikter om vad det är.
Höll på att trilla ur hängmattan nyss av skratt. Kan & kan? Jag berättade vad du skrev och hon svarade allvarligt.
-Mamma, det är som att säga...
En stol är vit
Vit är en stol!
Är det kärlek så är det väl det?!
Det finns väl i allt om man vill se det så. Min underbara kära ljuvliga kloka lilla planet.

( bild tagen i Juli i Medelpad)
2018-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Vilket slags tro är det?
Vem är det man tror på?
Gud är kärleken, men kärleken kan aldrig vara Gud.
2018-08-06

  aol
Så vackert skaldat till en så fin bild,
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP