Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven idag 2018-08-05


Kärleksropet

Jag sökte dig här
Jag sökte dig där
Men alltid var jag vilse och borta.
Jag studerade ditt Ord
Undersökte det andliga på vår Jord
Men mitt förstånd kom alltid till korta.
När jag trodde jag fann din plats
såg jag alla fel och ännu en strapats.
Tillslut tappade jag tron på dig
Du upphörde att vara verklig för mig.

Men du ropade på mig av kärlek.
Du kallade mig trots mitt svek.
Som den gode herden du ledde mig.
Till allt det gamla jag nu sade nej.

Min skuld är betald med ditt blod.
Genom tron är jag frälst, endast Gud är god.
Äntligen är det klart att vi hör ihop.
För jag svarade på ditt kärleksrop.

En längtan att få vara hos dig.
Du kommer aldrig att överge mig.
Jag kan ej längre ta något för givet.
Men tacksamhet jag känner för det eviga livet.

Tack för ditt kärleksfulla rop efter mig.
Så jag får vara för evigt hos dig.
Amen.




Fri vers (Fri form) av Black_Amour
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-05 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black_Amour
Black_Amour