Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BALANSERANDES PÅ EGGEN

har du spelat schack med döden?

har du spelat rysk roulette?

med revolvern mot din panna

och badandes i svett?

har du hånat livets budskap

fast du vet att du ska dö?

har du valt att vara blodröd

fast du kan bli vit som snö?

 

då är det dags

att vända om

det finns en röst

som viskar: "kom!"

det handlar ej

om något tvång

men evigheten

är så lång

 

 

har du undrat över varför

du egentligen finns till?

har du undrat om Gud finns

och i så fall vad Han vill?

evigheten finns där nedlagd

som en längtan efter Gud

navigera med Guds Ord

och du ska se Hans latitud

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/8 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2018-08-05 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP