Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndag

En söndag
Ligger jag
Är knäsvag
Med höga hjärtslag
och flåsar
Efter ett andetag




Fri vers av R.A.Frings
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-05 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R.A.Frings
R.A.Frings