Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krångla


krångla till det
bara krångla till det
bara krångla till det bara
krångla till det bara krångla
till det bara krångla till det bara
krångla till det bara krångla till det





Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-06 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP