Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Chamberlain vs Hitler


FÄLTHERRENS ERÖVRINGAR

Den värste konspiratören,
desinformatören,manipulatören
och förtalaren,
gör sig först vän med alla
och hugger dem sedan i ryggen.

Många av samma andas barn,
har tagit efter,då det visat sig
vara en effektiv metod för
karriären.
Det är på den grunden civili-
sationen vilar.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2018-08-09 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP