Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till någon jag känner.


Kärlekssorg. Version 2

Lägg dina stenar
här i min ryggsäck,

kunde jag skulle jag hjälpa dig
att bära sorgens stenar



Ryggsäcken är tung,
jag orkar knappt lyfta den.



Jag sörjer din sorg,
jag ser att den gör dig ont.

Det gör ont i mig
när jag ser din smärta.



Tro mig, såsmåningom minskar sorgen.

En dag,
inte imorgon,

men snart
kommer någon annan in i ditt liv,

stenarna krymper, blir till pärlor av minnen
som lyser av ömhet.






















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-12 07:06



Bookmark and Share


  Feminaz
En spännande dikt och djupet är erfaret utav diktaren, här formulerat på ett vackert trösterikt sätt.
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP