Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manual frö trasigt


Man tar en vass kniv
och karvar ut hjärtat ur kroppen
Sen doppar man en bläckpenna
i hjärtat och skriver
på papperet som ligger där
alldeles vitt tomt och darrande
Sorg Sorg Sorg skriver man
Därefter trär man på hjärtat
på bläckpennan tillsammans
med smultron och blåbär
Bär det till kyrkogården där
en älskad ligger begraven
Lägger ner hjärtat ovanpå
det torra gräset av hö
alla dessa vissna blommor
kommer då att blomma igen




Fri vers (Prosapoesi) av Annie b'larsson VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-09 21:01



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fint.
2018-08-10

  petter rost
Jo, men en otäckt vackert trasigt... "papperet som ligger där
alldeles vitt tomt och darrande"
– det arket bränner sig fast!
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP