Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förväntningar inför en afton...


Kvällens blanka papper

Tankarna är många
Förväntningarna är stora
Framtiden är oklar
Ikväll…
Ska kvällen få
skriva sig själv…
Kvällen är just nu
helt oskriven
ligger där som
ett blankt papper
som väntar på
Att fyllas av intryck...
Må det tomma pappret
vara en del
av en lång lycklig roman...
En del av
romanen om mitt liv…




Fri vers av Uno
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-06-12 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uno
Uno