Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om ett självmord då man slipper träffa den man olyckligt älskar, samtidigt som den man älskar slipper träffa en igen...


Ett skott

Ett skott
och allt är väck...
Ett skott
och allt är slut...
Ett skott
och borta är jag...
Ett skott
och aldrig vi ses igen...
Ett skott
och misären är borta...

Ett enkelt tryck
och jag försvinner...
Ett enkelt tryck
och jag lämnar dig ifred...
Ett enkelt tryck
och din värld blir bättre...

Att trycka lockar
för då slipper
jag sakna dig
och du se mig...

En kraftig knall
och jag är befriad...
En kraftig knall
och din vardag är bättre...

Ett enkelt skott...
Det är ju så lätt...




Fri vers av Uno
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-06-13 23:59



Bookmark and Share


  tom boreland
ett skott
ett nederlag
2007-12-30

    ej medlem längre
Du beskriver verkligen kraftfullt ångesten, och vad man tänker när man inte har fått den senaste Bamsetidningen.. det är hårt, men försök att hålla ut
2006-11-04

    ej medlem längre
Du beskriver verkligen kraftfullt ångesten, och vad man tänker när man inte har fått den senaste Bamsetidningen.. det är hårt, men försök att hålla ut
2006-11-04

  crashdonkey
Vad vet du om det ingen annan vet?
Ett enkelt skott o allt kanske går igen?
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Uno
Uno