Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fråga mig inte


Muren som säger stopp

Ännu mera problem, blir det aldrig nog?
Ikväll en isande vind mig genom mig drog.
En port du stänger, en mur du bygger opp
och i och med detta faktum du säger stopp...
Ledsen, sorgsen, mållös, tom och knäckt...
Luften har gått ur mig och mitt hjärta är spräckt.
Genom din vän, sanningen måste komma ut,
dessa intriger gör mig bara i slutändan slut...
Jag vill bara härifrån kunna fly,
eftersom du inte om mig verkar bry...




Fri vers av Uno
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-06-12 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uno
Uno