Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ständiga, nattliga tankar om en svårförträngd kärlek...


Då nattlampan blivit släckt...

Varför kan jag aldrig sluta tänka på dig?
Det enda du tycks kunna säga är ju nej...
Drömmarna som jag drömmer kommer varje natt
och de alla handlar om dig, min forna älskade skatt.
Kan de inte bara ta och gå över?
Det är ju verkligen det jag behöver...
Jag orkar inte att mitt hjärta måste bli spräckt
varje gång min nattlampa blivit släckt...




Fri vers av Uno
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-06-12 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uno
Uno