Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ironi


Fånga natten?

Jag sprang för att fånga dagen,

när jag nästan fått fatt den,

var det kväll, nästan natt.

Dagen låter sig inte fångas så lätt.


Tacka vet jag natten,

den låter mig vara i mitt mörker.








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-13 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP