Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkning av Sigmund Freuds , det undermedvetna


Det undermedvetna

Den undermedvetna manifestationen
skapar alienationen
och bildar konstellationen
som formar illusionen
av verklighet och dröm




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-14 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP