Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Fjärilarna i magen blev lika iskalla som färgen på din hud.
Fingrarna blev sakta röda av höstkylan som grep fast i mig lika hårt som mitt hopp.
Mina kinder blev lika röda som mitt hjärtas slag som slog hårdare och hårdare när tiden gick utan att du syntes till.
Mina tår frös igenom stövlarna lika iskalla som tårarna som aldrig kom fram




Fri vers (Fri form) av Veronicalisa
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-15 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronicalisa
Veronicalisa