Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konspirationsteorier

Över jorden sprids
konstiga teorier -
rymdskepp som landar




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-17 09:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Di Leva...
Skojade bara.
Älskar honom.
Fast på ett HETEROSEXUELLT sätt.
Men jag gillar inte hans UFO-logi.
2018-08-17

  Öknens Ros VIP
"rymdskepp" har setts redan i antikens Grekland, huruvida de existerar har ännu inte bevisats. klart är att människor sett märkliga ljusfenomen på himlen.
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP