Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREDADE ZONER

Det finnas sk "Fredade zoner"
dit där inga onda energier
kan ta sig in.

Detta beror huvudsakligen
på att den/de som bor där
bemärkt detta lifsrum,
med sin aura.

Där råder en enhetlig balans
av harmoni mellan energierna,
i tystnad.

En plats för retreat och rekre-
ation,
ämnade för positiv cerebration
och kreativitet.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2018-08-18 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP