Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förebilderna


Emil söp sig full
Robin Hood stal
Pinocchio ljög
Rödluvan lyssnade inte på sin mamma
Madicken slogs
Pippi jagades av polisen
Fantomen var maskerad
Tarzan vrålade som en apa
Snövit bodde med sju män
Detta är de förebilder
Det uppväxande släktet har
Så varför förundras vi








Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 205 gånger
Publicerad 2018-08-19 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar