Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan två nav

vi målar pilar på ett fastlagt hav

emellan visar sig vårt nav

om jag vetat turen hade jag aldrig gett bud

en guds lucifer  förklädd i skrud




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-28 00:32



Bookmark and Share


  aol
Vackert berörande skaldat,
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP